Saraswati silver, Best to Buddha sieraden

Op ons blog wordt veel gezocht naar de gegevens van Saraswati silver in Batubulan. Bij Saraswati maken ze o.a. de Best to Buddha sieraden, maar er zijn ook prachtige andere zilveren sieraden. Gisteren was ik gezellig met Jacqueline naar Saraswati.

We komen aan en bezoeken eerst de werkplaats die momenteel beneden bij de parkeerplaats is.

We kijken even rond en lopen naar de winkel. Er staat grootse uitbreiding te wachten. Naast de winkel zijn forse werkzaamheden.

We lopen Rita en Robert Mertens tegen het lijf, die net geslaagd zijn met hun inkopen. We hebben even een gezellige onderonsje. Leuk om ze in levende lijve te spreken in plaats van een internetbabbel.

We lopen de winkel in en staan even rond te kijken. Achter mijn rug hoor ik mijn naam noemen. Trouwe blogvolgers herkennen me en we stellen ons aan elkaar voor. Remy en Nathalie (hoop dat ik jullie namen goed schrijf) zijn ook net klaar met inkopen. Na een leuk gesprek is het tijd om samen met Jacqueline rond te kijken en te kiezen.

We gaan goed geslaagd huiswaarts na nog even met de eigenaar Made te hebben gesproken.

Op de foto’s hieronder staan nogmaals de gegevens van Saraswati silver .

Voor alle duidelijkheid; ik ben slechts een bezoeker van Saraswati. Er komen veel verzoeken bij ons binnen over sieraden laten maken e.d. Daarvoor verwijs ik hierbij nogmaals naar het emailadres en telefoonnummer wat op het visitekaartje(zie foto) staat.

Wie de vorige blogartikelen over Saraswati wil lezen hier zijn ze:

http://www.wijwonenopbali.com/armbanden-a-la-buddha-to-buddha/

en

Saraswati silver, Buddha to Buddha sieraden heet hier Best to Buddha

 

Please follow and like us:

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.