Lucky we, wij wonen op Bali!

Het is weer hoogseizoen op Bali. Veel toeristen genieten van alles wat Bali te bieden heeft. Of je nu van strand houdt, van een luie vakante of een actieve vakantie, van rijstvelden of vulkanen, van luxe of van eenvoud, van toeristische centra tot lokale dorpen. Bali heeft voor elk wat wils.

Wij genieten al 9 jaar van het wonen hier op Bali (de laatste 5 jaar permanent). 5 km ten noorden van Sanur staat ons huis in een lokale omgeving. Met 10 minuten zitten we in Sanur.

Het is hier heerlijk. Ons strand is het lokale strand van pantai Biaung. Een heerlijk wandelpad loopt langs het strand. Het is uitermate geschikt voor surfen. De branding is adembenemend. Sanur ziet u liggen op steenworp afstand. We vinden het heerlijk om hier te wandelen en te genieten van de lokale cultuur.

Pantai Biaung

De joggingtrek, een gebied met rijstvelden, wandelpaden en recreatiemogelijkheden, restaurant en koffieshop ligt aan de overkant van de bypass op loopafstand. Voor onze dagelijkse boodschappen kunnen we terecht op de markt of bij de plaatselijke supermarkt.

Langs het wandelpad van de joggingtrek

Overweegt u om ook op Bali te gaan wonen? Kijkt u dan eens mee naar onze omgeving en ons huis. Ons huis staat te koop. Wellicht iets voor u? We bieden het aan met de meest veilige constructie voor buitenlanders, het leasecontract. Deze is nog voor 30 jaar over te nemen.

We laten u graag even meekijken:

We beantwoorden graag je vragen bij serieuze belangstelling.

 

Please follow and like us:

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.