Bali Art Festival

Het jaarlijkse Bali Art Festival opent altijd met een parade van praalwagens en deelnemers uit alle windstreken van Bali en Nusa Tenggara.in hun traditionele dracht.

Deze kleurrijke optocht vindt plaats in de straten van Renon rond het monument van Puputan. Deze keer was ik met vriendinnen Janny en Fya op stap. We hebben niet gewacht in de buurt van het erepodium maar zijn langs de wachtende groepen gelopen en hebben op een wat rustiger plek dit feest van kleuren aan ons voorbij zien trekken.

Wie nu op Bali is en cultuur, dans en muziek wil opsnuiven kan naar het Bali Art center in Denpasar gaan. Vier weken lang is hier een dagelijks programma met muziek, dans en optredens. Tevens is er een leuke markt en veel eetstalletjes.Dit festijn wordt altijd druk bezocht.

Het Bali Art Festival, in het Indonesisch: PKB -Pesat Kesenian Bali- wordt gehouden in het Taman Budaya Bali -Art Cente- in Denpasar. PKB duurt een volle maand van 10 juni tot 08 juli. Voor informatie lees ook: http://www.bali-indonesia.com/magazine/bali-arts-festival.htm

De kleurrijke opening in beeld:

 

Please follow and like us:

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.