Afternoon tea in Lebih, Rumah Luwih

Twee weken geleden ontdekten we aan pantai Lebih, zo’n 15 km vanaf ons huis, Rumah Luwih. In ons vorige blog schreef ik er al over. http://www.wijwonenopbali.com/heerlijk-lokaal-vis-eten/

Vanaf Sanur moet je op ongeveer 20 km rijden rekenen.

Dat vroeg om een nadere kennismaking. De promo om er een afternoon tea te nemen sprak ons aan dus rijden we opnieuw naar Lebih. Het kan niet anders gezegd, het was eeen heerlijke middag vol met lekkers in een prachtig hotel met koloniale uitstraling. Het hotel ligt in een fraai aangelegd park, direct aan zee. De foto’s spreken voor zich.

Hoe on-Balinees het ook is om een afternoon tea te nemen, het is heerlijk. De Balinees is van het zoet, dus zijn er veel zoete varianten op de etagere. Maar ook de hartige hapjes zijn heerlijk. We zitten heerlijk onder de veranda met uitzicht op tuin, zwembad en zee.

 

Na de afternoon tea krijgen we een rondleiding door een aantal kamers van het hotel, het moet gezegd, het is een prachtige locatie en de kamers zijn af. Het hotel is nu twee en een half jaar open. Of het door de gunung Agung komt, dat weten we niet, maar van de enkele gast die nu in het hotel is, kan in onze ogen een hotel van deze omvang niet lang bestaan. Men vertelt dat er regelmatg weddingparty’s worden gehouden waarbij families uit Jakarta het hotel (al dan niet gedeeltelijk) afhuren.

Je kunt ook een dagarrangement zwemmen/zonnen/gebruik badlakens en douche nemen voor 200.000 ++ rp. p.p. waarbij je de 200.000++ rp kunt besteden aan eten en drinken. Op zondag wordt een brunch georganiseerd waarbij ook niet hotelgasten kunnen aansluiten.

We hebben in geen enkel opzicht een relatie met het hotel. We vinden het gewoon leuk om een voor ons nieuw ontdekte locatie door te geven aan belangstellenden.

http://www.rumahluwih.com/

 

Please follow and like us:

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.